Da-i camasa de pe tine!

Dă-i cămașa de pe tine și o va purta mai triumfătoare decât orice rochie de la Chanel pe care și-o dorește cu ardoare.Faptul că știe că materialul ei ți-a mângâiat trupul o va înnebuni de plăcere și nu va mai vrea să o dea jos vreodată.

Dă-i cămașa de pe tine fiindcă e o parte din tine, iar ea va vrea să te aibă aproape oricând, chiar și atunci când ești plecat la serviciu sau în oricare altă parte.Orele vor trece mai ușor când ea o va îmbrăca, defilând în fața oglinzii, în timp ce-și va imagina cele mai perverse fantezii pe care abia așteaptă să le pună în aplicare la întoarcerea ta.

Dă-i cămașa de pe tine pentru a-ți simți parfumul acela inconfundabil imprimat pe ea, care o excită dureros de mult.Iar imaginea de ansamblu pe care și-o va face, știind că pe urmă o vei lua pe tine, nu va face decât să sporească lucrul acesta.Te admiră că ești un bărbat elegant și cu bun gust și e mândră să te aibă alături.

Dă-i cămașa de pe tine fiindcă îți face plăcere să o vezi în ea.Fiindcă te abții cu greu să nu o cuprinzi pe după mijloc, răvășind-o cu un sărut pasional, în timp ce mâna liberă îți va aluneca spre locul cald și primitor dintre picioarele ei.Dar nu o vei face, fiindcă-ți pare așa dulce, cu părul dezordonat și nemachiată încât nu te saturi să o privești.

Dă-i cămașa de pe tine, bărbate!Dă-i tot dacă e nevoie!În fond e femeia pe care o iubești cu sufletul și trupul, cea despre care știi că ți-ar da totul fără să stea pe gânduri.Cea care merită să-ți stea alături pentru tot restul vieții.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s