Cand te lupti sa obtii ceva, te lupti si sa pastrezi

Nu întotdeauna trebuie să duci lupte crâncene pentru a dobândi ceva.Câteodată obții ceea ce îți dorești mult mai simplu decât ți-ai imaginat, deși te-ai înarmat cu un arsenal de soluții și scheme pentru a reuși.Dar parcă totuși ceva e incomplet.Uneori simți că nu meriți ceea ce ai primit, pentru că ți se pare prea ușor modul în care l-ai obținut sau pur și simplu își pierde din farmec odată ce a devenit realizabil.

Asta nu înseamnă că în iubire nu se merită să lupți.Din când în când mai dai de o iubire care se lasă greu, dar asta nu înseamnă că e irealizabilă.Ci doar că nu ai găsit metodele corecte prin care să o împlinești.

Lupta pentru iubire înseamnă atenție, onestitate, încredere, comunicare, hotărâre și timp petrecut în doi.Dar degeaba vrei să câștigi „războiul” când doar unul dintre voi vine înarmat.Însă nici dacă odată cucerită cetatea iubirii toate lucrurile pe care le-ai făcut ca să o câștigi dispar , nu vei putea să o păstrezi pentru mult timp.O vei pierde treptat, cu fiecare „uitare”.

Uităm să ne mai spunem vorbe frumoase, uităm să mai facem câte un mic gest de afecțiune, uităm cum să facem dragoste unul cu altul doar din priviri.Și atunci te întrebi : ce rost a avut toată lupta de la început?

Ei bine, atunci când te lupți să obții ceva, te lupți și să păstrezi.Îți ridici fundul de pe canapeaua confortabilă a relației și te reapuci să faci toate lucrurile pe care le făceai ca să cucerești persoana din fața ta.Ține minte : întotdeauna lucrurile mărunte vor conta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s